Wat is Welcome app?

Samen bieden we nieuwkomers een motiverende plek om stap voor stap een nieuw leven op te bouwen. Eén plek waar je activiteiten boekt, connecties vindt, vragen kunt stellen en relevante informatie binnen handbereik hebt. Eén plek waar je terecht kunt als je gevlucht bent en op een nieuwe plek in een nieuw land je plek wilt vinden. 

Wat kan ik doen?

We geloven in wederzijdse integratie. Daarom werken we naast samen met gemeenten, honderden fantastische organisaties en nieuwkomers zelf, ook samen met locals. Ben jij een local en wil je kijken hoe jij kunt bijdragen? Lees hieronder over de verschillende features op de app. De app is gratis te downloaden.

We nodigen je uit!

Op 24 augustus 2023, de Oekraïense Onafhankelijkheidsdag, organiseren we een community event in Almere. Een moment voor Almeerders en Oekraïners om samen te komen en meer over elkaars cultuur te leren. Download de app en doe mee!

Download ons!

Download de Apple appDownload de Android app


Drie nieuwkomers die gelukkig zijn met de voordelen die zij ervaren bij het gebruik van de Welcome App.

Hoe kan ik bijdragen?

1.

Activiteit boeken

Doe mee aan een activiteit in de app! Van concert, tot zwemles, kies uit één van de activiteiten uit de veertien categorieën in de app en kom in contact met nieuwe bewoners uit jouw buurt in Almere.

Een lachend meisje binnen de Welcome App community. Zij maakt gebruik van de chat functie om zo een connectie op te bouwen.

2.

Leer nieuwe mensen kennen!

De app heeft een chatfunctie waar nieuwkomers en locals met elkaar kunnen communiceren, meestal over het leven of de cultuur in Nederland. Nieuwkomers kunnen vragen stellen en locals hebben de mogelijkheid om te reageren en een gesprek te starten.

3.

Activiteit organiseren

De app heeft een uitgebreid activiteitenaanbod van verschillende (lokale) organisaties en locals. Nieuwkomers en locals kunnen eenvoudig activiteiten boeken en bijwonen. En je kunt zelf ook een activiteit organiseren! Zo verwelkomen we samen nieuwe Nederlanders.

Heb je een idee voor een leuke samenwerking?

Wij staan altijd open voor suggesties!

 

Download de Apple appDownload de Android app

Heb je een idee voor een leuke samenwerking?

Wij staan altijd open voor suggesties!

Hidden

Volgende stappen: een e-mail add-on synchroniseren

Om het meeste uit je formulier te halen, raden we je aan dit formulier te synchroniseren met een e-mail add-on. Ga voor meer informatie over je e-mail add-on opties naar de volgende pagina (https://www.gravityforms.com/the-8-best-email-plugins-for-wordpress-in-2020/). Belangrijk: verwijder deze tip voordat je het formulier publiceert.