Wat kunnen locals doen met Welcome app?

Om nieuwkomers te ondersteunen bij het opbouwen van een nieuw leven, maken wij netwerken, activiteiten en informatie toegankelijk via de Welcome app. Dit kunnen we niet alleen, dit doen we samen als Welcome app, gemeenten, organisaties, nieuwkomers én locals.
Een gele achtergrond met een cartoon die een feedback gesprek illustreert. Zo kan jouw organisatie leren van de feedback over de lokale activiteiten en informatie die jullie aanbieden.

Leer nieuwe mensen kennen!

Chat met een nieuwkomer door de vragen te beantwoorden over het dagelijks leven in Nederland.

Een gele achtergrond met daarvoor een cartoon-tekening van nieuwkomes die activiteiten boeken in de Welcome App.

Activiteit boeken

Doe mee aan een activiteit in de app! Van concert, tot zwemles, kies uit één van de activiteiten uit de veertien categorieën in de app en kom in contact met nieuwe bewoners uit jouw buurt.

Een gele achtergrond met daarvoor een cartoon-tekening van twee nieuwkomers die een groot roden hart aan elkaar geven. Zij vormen nu samen een connectie.

Activiteit organiseren

Of organiseer zelf een activiteit! Zo verwelkomen we samen nieuwe Nederlanders.

Heb je een idee voor een leuke samenwerking?

Wij staan altijd open voor suggesties!

Hidden

Volgende stappen: een e-mail add-on synchroniseren

Om het meeste uit je formulier te halen, raden we je aan dit formulier te synchroniseren met een e-mail add-on. Ga voor meer informatie over je e-mail add-on opties naar de volgende pagina (https://www.gravityforms.com/the-8-best-email-plugins-for-wordpress-in-2020/). Belangrijk: verwijder deze tip voordat je het formulier publiceert.
Media van het Almere launch event. Twee locals en een nieuwkomer samen.