Welcome bij de nieuwe app!

 

Sinds onze oprichting in 2016 (voorheen bekend als Blendin) en de lancering van de Welcome app in Nederland in 2018, hebben we een platform gemaakt waarop nieuwkomers op een zo makkelijk mogelijke manier (lokale) connecties, activiteiten en informatie kunnen vinden. We hebben de afgelopen jaren gewerkt aan het verbeteren van de app.

In het afgelopen jaar hebben we ontdekt dat het gebruik van een ‘low-code’ platform het mogelijk maakt om de app sneller en op een handigere manier te bouwen en veranderen. Na zorgvuldige overweging hebben we besloten om onze hele app opnieuw te maken met behulp van deze technologie. Dit betekent dat we de app op een andere manier hebben gebouwd dan eerst, de oude app over een tijdje ook niet meer zal werken en dat alle gebruikers nu de gloednieuwe Welcome app kunnen downloaden!

Hoe ga ik over naar de nieuwe app?

 

  1. Klik op deze link en download de nieuwe app: het brengt je gelijk naar de App Store of Google Play. De app heet ‘Welcome app V2’.
  2. Maak een nieuw wachtwoord aan: klik op “wachtwoord vergeten”. Maak vervolgens een nieuw wachtwoord aan om je aan te kunnen melden in de nieuwe web-app. Dit doen we om beveiligings- en privacy redenen.  
  3. Log in: Je kunt nu inloggen met je e-mailadres en je nieuwe wachtwoord. Je bent helemaal klaar en kunt de nieuwe app gaan gebruiken!
Hier download iemand de nieuwe app.

Ontdek de nieuwe app Versie 2.0

Meedoen aan verschillende activiteiten

Of je nu interesse hebt in taallessen, fietscursussen, voetbalcompetities of concerten, er is voor ieder wat wils.

Connect met alle gebruikers

In de nieuwe versie kun je chatten met alle gebruikers van de app, zowel nieuwkomers als locals! Een kans om nieuwe mensen te ontmoeten en mensen met verschillende achtergronden te leren kennen.

Helpdesk in 10 Talen

Heb je vragen? Onze helpdesk staat klaar om je te helpen en beantwoordt je vragen in 10 verschillende talen: Nederlands, Engels, Arabisch, Turks, Tigrinya, Oekraïens, Russisch, Pashto, Dari en Farsi.

Informatiepunt

Je kunt nu gemakkelijk belangrijke informatie vinden over het leven in Nederland, zoals lokale regels en handige tips over onderwijs en werk.

Profielfoto toevoegen

Maak je gesprekken persoonlijker door een foto aan je profiel toe te voegen.

Betere app-ervaring

Geniet van een soepelere en snellere app-ervaring, waardoor de app makkelijker te gebruiken is.

Heb je nog meer hulp nodig?

 

Heb je hulp nodig bij één van deze stappen? Heb je vragen of feedback? We zijn er voor je! Neem contact op met onze helpdesk in de app (op de chatpagina), stuur ons een WhatsApp/Telegram-bericht of bel ons op 0610671085. Je kunt ook een e-mail sturen naar techsupport@welcomeapp.nl. Voor korte vragen kun je de chatbutton rechtsonder op deze webpagina gebruiken.

 

Wil je een review achterlaten?

 

Als je de nieuwe app al hebt gebruikt en een positieve ervaring hebt gehad, zouden we het waarderen als je een beoordeling zou willen delen in de App Store of Google Play . Jouw feedback helpt ons de Welcome app verder te brengen!

Een gele achtergrond met daarvoor een cartoon-tekening van een persoon die zit op een stapel grote boeken terwijl hij zelf een boek leest. Hij zoekt naar hulp voor nieuwkomers, die de Welcome app aanbiedt.