In december zal de gerenommeerde Oekraïense zanger Yurii Godo verschillende opera concerten geven in Welcome app gemeenten. Deze bijzondere optredens maken deel uit van een liefdadigheidstournee die tot doel heeft fondsen te werven voor Oekraïense weeskinderen. Yurii Godo treedt 7 december op in Dordrecht, 8 december in Venlo en 11 december in Leiden.

Yurii Godo is bekend van zijn optredens op locaties zoals het Teatro Real in Madrid, Carnegie Hall in New York en de Notre Dame de Paris en heeft vele titels en prijzen op zijn naam staan. Het repertoire van de avond omvat meesterwerken van diverse culturen, zoals Schuberts “Ave Maria”, Francks “Panis Angelicus”, wereldliederen en sfeervolle Oekraïense kerstliederen.

Het entree van het concert is gratis, bezoekers wordt gevraagd om een donatie. De opbrengsten van het concert gaan naar de ‘Association for Support of Ukrainian Orphans. Hiermee wordt hulp gegeven aan 1100 weeskinderen uit de regio Zaporizhzhya in Oekraïne. Daarnaast doet de organisatie een oproep voor donaties van laptops en muziekinstrumenten, zodat de kinderen muziekles kunnen volgen.

Het beloven bijzondere avonden te worden, waar muziek en het samenzijn centraal zal staan tijdens de Decembermaand. Als Welcome app nodigen we jullie graag uit om samen te komen en te zingen. Je kunt je aanmelden via de app. Zoek op “Benefietconcert met opera zanger Yurii Godo” en boek het evenement op de app!